Skip to content

Ventilatie WTW decentraal Fresh-r

Ventilatie WTW decentraal Fresh-r

De fresh-r kan meer dan 25 % op uw energierekening besparen en betaalt zichzelf binnen 7 jaar terug. Met zijn zeer efficiënte en gepatenteerde warmtewisselaar , de verse – r houdt warmte in de winter , terwijl het houden van uw huis koel in de zomer.

In de winter verwarmt de uitgaande lucht, de inkomende verse lucht via een innovatieve warmtewisselaar. Tijdens de zomerperiode koelt de uitgaande lucht de binnenkomende frisse lucht. De Fresh-r bied een eenvoudige installatie en bediening, lage onderhoudskosten en een laag geluidsniveau. 

Fresh-r is een Nederlandse technische innovatie die het milieu en de leefbaarheid ten goede komt. Het apparaat zorgt voor een gezonde binnenlucht zonder dat er energie verspild wordt. Het controleert het CO2-gehalte en luchtvochtigheid, ventileert en geeft de warmte van de uitgaande lucht terug aan de binnenkomende frisse lucht. Zo gaat praktisch geen warmte verloren en kan meer dan de 90 procent van de energie bespaard worden. Het allergiefilter houdt ook nog eens pollen en fijnstof tegen. 

Bent u geïnteresseerd ?  bel gerust voor een prijsopgave