Projecten

Woonboerderij te Blaricum Woonboerderij te Blaricum De woonboerderij is een zeer duurzame woning. Voor de energievoorziening wordt gebruik gemaakt van een duurzaa ... Lees verder ›› Kapel en Paviljoen Blijburg Amsterdam Kapel en Paviljoen Blijburg Amsterdam Het nieuwe Blijburg - geopend op 7 oktober 2015 - kijkt uit over een prachtig landtong met een meesterlijk&nbs ... Lees verder ›› Woonhuis te Driebergen Woonhuis te Driebergen Dit woonhuis is een zeer duurzame woning. Voor de energievoorziening wordt gebruik gemaakt van een duurzaam en ... Lees verder ›› Transformatie kantoor tot 29 appartementen te Arnhem Transformatie kantoor tot 29 appartementen te Arnhem In opdracht van Activ Vastgoed is een transformatie van het kantoorgebouw aan de Velperbuitensingel 8 te Arnhe ... Lees verder ›› 18 luxe vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen  18 luxe vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen "De Houtzagerij" te Elden In opdracht van Van Campenbouw zijn in fases 18 luxe vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen in het plan "de ... Lees verder ›› Passiefhuis te Wolfheze Passiefhuis te Wolfheze In opdracht van Van Grootheest Ede is een Passiefhuis woning te Wolfheze uitgevoerd.
Voor dit project heeft C ...
Lees verder ››
Woning aanpassing  Prof.Jordenlaan Utrecht Woning aanpassing Prof.Jordenlaan Utrecht In opdracht van BBAN uit amersfoort zijn we bezig met aanpassingen /mutatie van een woning te Utrecht.
Voor d ...
Lees verder ››
Verbouw SMB Willems Arnhem Verbouw SMB Willems Arnhem In opdracht van SMS Willems (Schoonmaakbedrijf) te Arnhem hebben wij de W-Installatie werkzaamheden mogen uitv ... Lees verder ›› Geen afbeelding. 33+4 Appartementen te Arnhem In opdracht van bouwbedrijf Grootheerst / Activ Vastgoed is een transformatie gaande van het kantoorgebouw aan ... Lees verder ›› Verbouw monumentaal pand Rijksweg te Duiven Verbouw monumentaal pand Rijksweg te Duiven Dit monumertaal pand is voorzien van zeer duurzame installatie. Voor de energievoorziening wordt gebruik gemaa ... Lees verder ›› Woonhuis te Apeldoorn Woonhuis te Apeldoorn Deze vrijstaande woning ( opdracht via BBAN) is zeer duurzaam. Voor de energievoorziening wordt gebruik gemaak ... Lees verder ››