Skip to content

Deskundig Advies

Bij het verbouwen van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. U krijgt onder andere te maken wet- en regelgeving, berekeningen, begrotingen, offertes etc. Zaken waar u in het dagelijks leven waarschijnlijk niet veel mee te maken heeft. Daarom is deskundig advies van belang om het gewenste resultaat te krijgen en de kosten te beperken. Door de jarenlange ervaring kan Cevesin u van deskundig advies voorzien als het gaat om bijvoorbeeld installaties, sanitair, verwarming, luchtbehandeling en zinkwerk. Hoe past alles in de woning? Sluit het aan op uw wensen? En hoe zit het met de kosten en prijs-/kwaliteitverhouding? Allemaal zaken waarbij Cevesin u kan assisteren als het gaat om het maken van de juiste keuzes. Het is tenslotte de bedoeling dat u lang met de aanpaste of verbouwde woning kunt doen, dan kan het maar beter in een keer goed gedaan worden!

BBAN, onafhankelijk en professioneel
Cevesin Kleinbouwtechniek is als adviseur verbonden aan BBAN Groep. Met onze kennis en expertise voorzien wij de klant van advies en begeleiding op installatietechnisch gebied tijdens het bouwproces.

 

Door korte lijnen, één aanspreekpunt en een professionele aanpak bij BBAN wordt er efficiënt gewerkt en worden kosten bespaard. De bouwbegeleiders van BBAN begeleiden alle soorten bouwprojecten. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van dakkapellen, uitbouwen, kantoorverbouwingen, keukens, badkamers, interne verbouwingen/renovaties, afbouw casco woningen en/of nieuwbouw complete woningen. Van appartement tot rijksmonument, kortom van kleine tot grote plannen BBAN kan u helpen.

Wilt u meer weten of bent u op zoek naar goed advies en deskundige begeleiding?
Neem contact met ons op voor meer informatie en/of kijk eens op de website van BBAN.

 

Door de jarenlange ervaring kan Cevesin u van deskundig advies voorzien als het gaat om bijvoorbeeld installaties, sanitair, verwarming, luchtbehandeling en zinkwerk. Hoe past alles in de woning? Sluit het aan op uw wensen? En hoe zit het met de kosten en prijs-/kwaliteitverhouding? Allemaal zaken waarbij Cevesin u kan assisteren als het gaat om het maken van de juiste keuzes. Het is tenslotte de bedoeling dat u lang met de aanpaste of verbouwde woning kunt doen, dan kan het maar beter in een keer goed gedaan worden!