Skip to content

Pelletkachels

Pelletkachels zijn moderne houtkachels, kennen een hoog rendement en zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Vaak worden deze kachels geplaatst in de intensievere leefruimtes, dus de keuken of woonkamer. Voor warmteopwekking wordt gebruik gemaakt van zg. houtpellets. Houtpellets zijn geperste, cilindervormige brokjes hout. Net als bij een Centrale Verwarming stelt u de gewenste temperatuur in op de pelletkachel. Het intelligente toevoersysteem weet hoeveel houtpellets nodig zijn om de gewenste temperatuur te bereiken en voert volautomatisch de benodigde hoeveelheid houtpellets aan.

Wilt u efficiënt uw woning verwarmen met een pelletkachel? Wilt u daarnaast slim omgaan met de beschikbare ruimte? En u wilt de werkende palletkachel bekijken? Bezoek dan de showroom van Biomassatechniek in het centraal gelegen Heerde in Gelderland. In de showroom kunt u een inbouw pelletkachel werkend zien en ontvangt u advies over wat het best bij uw woning past.

Overweegt u de aanschaf van Eva Calor en Thermorossi pelletkachel? Een verstandige keuze!  Kenmerk van deze toestellen is het design, maar veel belangrijker: de robuuste en duurzame onderdelen waarmee deze pelletkachels zijn samengesteld. Hierdoor komt het tot zeer krachtige en aansprekende prestaties! Wilt u  meer (prduct)informatie, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op of kijk op de websit van de Biomassatechniek