Cevesin Klimaattechniek, een korte introductie

Cevesin Klimaattechniek is gespecialiseerd in technische klimaatinstallaties ten behoeve van utiliteitsgebouwen zoals bedrijfshallen, winkels, winkelcentra, (zorg)instellingen, etc.

Een team van deskundige medewerkers staat voor u klaar op het gebied van advisering, ontwerp, installatie en onderhoud met maar één doel: het verzorgen van een probleemloos en behaaglijk binnenklimaat voor onze opdrachtgevers. Lees meer...

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Bel ons 0313 - 42 83 33 Contactformulier Contactformulier

Projecten uitgelicht

Projectfoto Projectfoto Projectfoto Projectfoto

Verbouwing Woonzorgcomplex Kerkelanden Hilverzorg

Verbouwing en het groot onderhoud van Flat Kerkelanden zijn gerealiseerd in opdracht van Weijman Vastgoedonderhoud. Het betreft verbouwing van het woondienstencentrum en het onderhoud aan de serviceflats aan de Franciscusweg. Flat Kerkelanden heeft niet alleen een moderne, frisse uitstraling en een nieuwe naam maar is ook duurzaam (energielabel A) en toekomstbestendig verbouwd tot een geschikte locatie voor gespecialiseerde zorg.  Nieuw Kerkelanden biedt ruimte voor 103 bewoners met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en gerontopsychiatrische problematiek (GP) en er is tevens ruimte voor 64 bewoners in de naast gelegen serviceflat. Voor dit project heeft Cevesin Klimaat de volgende onderdelen verzo ... Lees verder »