Service en onderhoud 

Een verwarmingsinstallatie die niet goed functioneert levert hoge kosten en gevaar op. Gebrek aan onderhoud leidt tot een hoger energieverbruik en mankementen kunnen ervoor zorgen dat het gevaarlijke koolmonoxide vrijkomt.

Regelmatig onderhoud aan de installatie kan deze problemen voorkomen, de installatie wordt weer goed afgesteld en mankementen komen tijdig aan het licht. Daarom bieden wij de klant een onderhoudsabonnement aan. De toegevoegde waarde van dit abonnement is dat er jaarlijks een onderhoudsbeurt plaatsvindt conform de ‘OK-cv’ kwaliteitseisen. OK-cv waarborgt de kwaliteit van de Energie Service Specialist die het onderhoud uitvoert.

Heeft u een storing aan de verwarmingsinstallatie, maar wilt u liever (nog) geen abonnement afsluiten? Ook dan zijn wij u graag van dienst. U kunt altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor het uitvoeren van incidenteel onderhoud of het verhelpen van een storing. Goed opgeleide vakman met verstand van zaken, die extra geschoold is in rookgasanalyse, energieadvies en advisering in het gebruik van de installatie.

Per 1 Mei 2017 heeft Cevesin een samenwerkingsverband voor de particuliere /projecten markt met Romijnders Service BV.  U kunt hier met een gerust hart een onderhoudsabonnement afsluiten www.romijnders.nl/onderhoudscontract