Vacture Medewerker Bedrijfsbureau

Geplaatst op: 1 maart 2018 Vacture Medewerker Bedrijfsbureau

Medewerker Bedrijfsbureau Installatietechniek
Wij zijn op zoek naar een functie medewerker bedrijfsbureau in de installatietechniek !!

Omschrijving
Als medewerker bedrijfsbureau werk je samen met je collega aan verschillende projecten die onder jouw beheer vallen. De dagelijks werkzaamheden bestaan uit, tekenen, ontwerpen, berekenen, bestellen van materialen die nodig zijn voor de montage.
Daarnaast heb je dagelijks contact met jou leidinggevende monteurs en ben je tevens een verlengstuk tussen deze monteurs en de projectleider.
Je bent verantwoordelijk voor je eigenwerk, d.w.z., tekenwerk, opgave van sparingen, inkoop van materialen, juiste toepassing van materialen, bijwonen van vergaderingen op locatie of bij opdrachtgevers.
Tijdens bouwproces zorgt je dat alle meer en minderwerk op de juiste wijze wordt ingepast in tekenwerk en wordt verwerkt in uitvoering. Tot slot zorg je voor de revisie tekeningen en garantie verklaringen en goedkeuring meer en minderwerk.

Functie eisen
- Je bent in het bezit van een passende opleiding niveau 3 of 4
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de installatietechniek als werkvoorbereider
- Je hebt affiniteit met 2D en of 3D tekenen of staat open voor een spoed cursus 
- Je bent een echte teamplayer maar moet ook zeker zelfstandig kunnen werken.

Wat breng je mee?
Aangezien het een zeer afwisselende en dynamische baan is, is het belangrijk dat jij goed en op een positieve manier kan samenwerken en communiceren met opdrachtgevers en collega's. Je beschikt over een positieve en flexibele werkhouding. Daarnaast heb jij oog voor zaken die verbeterd zouden kunnen worden en draag jij verbeterpunten aan. Kennis en ervaring met installatietechniek is een pré.

Wat kun je verwachten?
Een zeer afwisselende en leuke functie. Je zult je zeker niet gaan vervelen! Daarnaast kom je te werken bij een middelgroot bedrijf met zeer korte lijnen, en een informele werksfeer. Het betreft een fulltimebaan (40 uur).
Salarisindicatie is €2250-€2800 bpm afhankelijk van leeftijd en ervaring. Bij een positief gesprek kun je direct aan de slag!

Ben jij de geschikte werknemer dan reageer naar r.v.essen@cevesin.nl

 

 

‹‹   Terug naar overzicht