LEAN renovatie Veldzicht Ede

Geplaatst op: 10 december 2015 LEAN renovatie Veldzicht Ede

Lean bouwen is een methodiek die tegenwoordig steeds vaker wordt toegepast. Dat Lean bouwen daadwerkelijk succesvol is blijkt uit de ervaring met de renovatie van de Veldzicht flat. Het 156 appartementen tellende flatgebouw is in slechts 13 weken volledig gerenoveerd!

Lean bouwen begint al tijdens de calculatiefase. Alle disciplines denken mee over de verschillende fasctten in het project. Hierdoor zijn veel obstakels vroegtijdig geconstateerd, waardoor op voorhand de noodzakelijke maatregelen genomen konden worden. 

Tijdens deze renovatie hebben wij alle rioleringen vernieuwd, evenals de waterleidingen, het sanitair, de ventilatoren, de radiatoren inclusief de aansluitingen en de cv-kranen. Al deze werkzaamheden werden nauwkeurig gepland om zo tot een goed resultaat te komen. Cevesin heeft zijn werkzaamheden voor deze renovatie in slechts 14 weken gerealiseerd. Een resultaat om trots op te zijn!

Wilt u meer weten over het Lean bouwen en de renovatie van de Edese Veldzicht flat? Bekijk dan ook eens het artikel in het magazine "Bouwen in het Oosten". 

‹‹   Terug naar overzicht