Cevesin Installatietechniek, een korte introductie

Cevesin Installatietechniek is een installatiebedrijf dat met een team van gemotiveerde medewerkers werkzaamheden op het gebied van veelal nieuwbouw verzorgt.

Onze activiteiten bestaan uit het ontwerpen en aanbrengen van  verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties,  uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden, plaatsen van sanitair en overige bouwkundige installaties. Daarnaast bieden wij deskundig advies met betrekking tot de toepassing en het gebruik van de installatietechniek.  

lees verder...

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Bel ons 0313 - 42 83 33 Contactformulier Contactformulier

Projecten uitgelicht

Projectfoto Projectfoto Projectfoto Projectfoto Projectfoto

173 Woningen Boomrijk Almere

DUIN Boomrijk Onder leiding van Marius de B. zijn wij de komende 1,5 jaar van de partij bij plan DUIN Boomrijk die bestaat uit 173 eengezinswoningen. De woningen worden gebouwd in een hofjesstructuur, gelegen aan een bosweg. Luxe wonen staat hierbij centraal. Dit nieuwe project zal in vijf verschillende fases worden opgeleverd. Wij starten met hof 2 en 3 met een omvang van 34 koopwoningen. Bijzondere ontwerp: dak als een bladerdak, gevel als een boomschors en kozijnen van accoyahout 6 typen woningen: vrijstaand, 2-onder-1 kap of rijwoningen Luxe keuken en badkamer Wij verzorgen ; Loodgieterswerk Centrale verwarming Ventilatie    We zijn gestart met deze nieuwe klus 173 woningen Boom ... Lees verder »