Cevesin Installatietechniek, een korte introductie

Cevesin Installatietechniek is een installatiebedrijf dat met een team van gemotiveerde medewerkers werkzaamheden op het gebied van veelal nieuwbouw verzorgt.

Onze activiteiten bestaan uit het ontwerpen en aanbrengen van  verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties,  uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden, plaatsen van sanitair en overige bouwkundige installaties. Daarnaast bieden wij deskundig advies met betrekking tot de toepassing en het gebruik van de installatietechniek.  

lees verder...

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Bel ons 0313 - 42 83 33 Contactformulier Contactformulier

Projecten uitgelicht

Projectfoto Projectfoto Projectfoto Projectfoto Projectfoto

MARIN gebouw C++ Wageningen

Het kantoor van Marin ++ is een zeer duurzaam gebouw met een eigen energievoorziening voor koelen en verwarmen. De koelcentrale bestaat uit twee in cascade opgestelde watergekoelde koelmachines. De centrale levert de koeling voor de computerruimte en de comfortkoeling. De condensorwarmte wordt afgevoerd via de droge koelers op het dak. Deze droge koelers worden bij voldoende lage buitentemperaturen ook gebruikt voor vrije koeling. Het gekoeldwatercircuit wordt bij vrije koeling nu zonder tussenkomst van de compressiekoelmachine gekoeld. De condensorwarmte van de koelmachines wordt bij warmtevraag toegevoegd aan de verwarmingsinstallatie. Het koelwatercircuit tussen condensor en droge koeler is gevuld met een mengs ... Lees verder »